Dictatura proștilor

Ni s-a spus să purtăm o cârpă pe gură, să facem o injecție la șase luni și să nu ne aglomerăm ca vitele unde nu e neapărat necesar ca să moară cât mai puțini dintre noi.

Ați sărit în sus, ăștia care au purtat toată copilăria fular în șapte straturi și vă îmbrobodiți copiii ca pe mumiile egiptene să nu-i tragă curentu, că va taie oxigenu pânza aia folosită de zeci de ani de milioane de medici în operații. Lor nu le taie, numa la creiere mari consumatoare ca ale voastre se întâmplă.

Ați sărit în sus, toți ăștia vaccinați pe vremea lu Ceașcă cu vaccinuri stocate cum se nimerea și făcute cu un singur ac pe toată clasa, că nu știți ce e-n el, că e experimental, că vă cresc solzi pe coadă și vă usucă ouăle nepoților. Nu v-ați gândit o clipă – bre, e nou, dar s-au vaccinat câteva sute de milioane, asta înseamnă mai multe date decât au medicamentele aprobate după zece ani de testări. Nici la – dacă pe o parte ragem că nu știm ce face, de unde aceleași vite care spun asta știu că o să le crească solzi pe urechi și dau sterilitate peste 3 generații? – nu v-ați gândit.

V-ați repezit să vă scoateți hârtii false, să cereți certificate de la ăia pe care-i înjurați, să dați banii ca să vă facă injecții la chiuvetă când vaccinul era gratis(asta în timp ce vă dădeați coate cu cât de fraieri sunt ceilalți), să strigați cum e cu constituția și drepturile voastre de a intra la mall/club/păcănele când voi nu știți să faceți diferența între privat/public, drept/dorință și alte chestii la fel de elementare.

Toate astea le-ați făcut urlând DICTATURĂ în sus și-n jos și pozând în victime la fel de năpăstuite ca evreii din lagărele naziste. Până acolo v-a dus lipsa de cap și de obraz. Vi s-a spus că repetați fără niciun fel de argument propaganda rusească, doar pentru că vă convine mai mult să credeți idioțeniile alea decât să înțelegeți că pentru un an doi, ca să-i protejăm pe cei mai vulnerabili dintre noi, trebuie să facem niște sacrificii minore. Da, minore, să-mi fac o injecție la juma de an și să port o cârpă de cinci ori mai subțire decât un fular sau o cagulă de ski nici n-ar trebui numit sacrificiu.

Ați zis – cum adică propagandă rusească? Ce, dacă credem fix ideile textelor puse pe sputnik, care e portal oficial de propagandă rusească, nu înseamnă neapărat că le luăm de-acolo sau că idolii noștri le iau de-acolo. Nu, e coincidență, doar gândim la fel.

Bun. O țară mare și puternică atacă o țară mică și slabă – exact genul de nedreptate de care ne-am plâns toată istoria noastră și cam e scuza noastră pentru toate mizeriile pe care le facem azi. Ce fac idolii anti-vacciniștilor și marea masă a lor? Ăștia care se dau cei mai patrioți și mai luptători împotriva marii oculte mondiale criminale… în loc să fie foc și pară la adresa marii puteri care intră cu tancurile în altă țară după cum are chef, ce să vezi? Cum naiba, ce potrivire, iar s-au gândit fix la fel ca-n propaganda rusă.

Șoșoacă spune că nu-i niciun război în Ucraina, preluând un articol de propagandă delirantă și spunând că uite, pe camere nu se vede nimic, e liniște. Zic delirantă pentru că nici măcar ziarele rusești(cărora li s-a interzis să folosească cuvintele care să sugereze agresiune)nu neagă conflictul.

Eu acu vreau să-mi întreb sucevenii mei antivacciniști(când zic antivaccinist eu nu mă refer la omul care nu s-a vaccinat, ci la cel care răspândește idioțeniile alea fără limită, înjură și scuipă ură spre medicină, știință și orice om care crede în ele) următoarele chestii:

Când tu ai auzit toată noaptea avioane de luptă survolând granițele, când punctele de frontieră sunt sufocate de fuga ucrainenilor și deja îi vezi la tine în oraș, cum îți pică s-o auzi pe Șoșoacă că astea-s minciuni? Tu mai ieri înjurai oamenii când spuneau că le-a murit părinți, soți, prieteni de covid și îi acuzai că au luat bani ca să declare asta, că așa ți-a zis ție Șoșoacă că virusul nu există – ia gândește-te un pic, s-ar putea să fi scuipat pe durerea sinceră a unor oameni pentru o mincinoasă de cea mai joasă speță?

Când tu începi cu Rusia a avut odată pământ acolo, deci na, vrea să-l ia înapoi, care-i baiu… zi și mie, de la obraz, dacă vor austriecii să se alieze cu ungurii și să ia Transilvania e ok, că și ei la un moment dat au avut-o? Dar turcii să vrea pașalâcurile, da italienii, bre, că tot credeți c-au învățat latina de la noi, dacă vor să ne întoarcem la anii 100 și-un pic când aveau toată Dacia? Da, omule, dacă tu crezi că e ok să iei un an din istorie care-ți convine ție și invadezi altă țară ca să refaci situația, înseamnă că e ok ca și altul să facă asta.

Când tu spui că ucrainenii privesc de sus românii de acolo și nu le dau destule drepturi și de asta nu-i bine să ținem cu Ucraina, tu gândești măcar o secundă? Ia repetă cu voce tare: pentru că nu le dă drepturi pline românilor din țara aia, eu țin cu cei care intră cu tancurile peste… și românii de-acolo. Ții mult tare la drepturile românilor de-acolo, mai puțin la dreptul de-a nu fi uciși de armata statului de lângă.

Regulile sanitare în pandemie sunt dictatură, dar când un președinte își ucide adversarii politici, bagă la închisoare pe toți cei care nu-s de-acord cu el și invadează altă țară, condamnând la moarte mii de tineri și de-ai lui și de-ai vecinilor, atunci e ok, uite că are motive… Sunteți atât de lipsiți de discernământ și de omenie încât mi-e greu să vă consider din aceeași specie.

Share